søndag 8. mars 2009

Herrens bud er klart

Kvinnen er underlagt mannen. Hun er Guds gave til mannens behag. Som vi har påpekt tidligere her på bloggen så oppstår mange av verdens uhyggelige problemergrunn av at Guds bud ikke følges, på dette og andre områder.

Kvinnen er mannens trettende ribben. Hun har ikke andre rettigheter enn de mannen velger å gi henne. Hun skal føde hans barn, være han til behag og bidra til å øke hans prestisje blant Guds menn. Hun har ingen oppgave utover dette.

Vår familie er en harmonisk enhet. Alle tegn til opprør blir håndtert hurtig og bestemt. Mine to hustruer kjenner sin plass og vi lever vel og lenge i landet, ved Guds nåde.

Jack
Pastor
Sammen i Jesus

28 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg håper virkelig at du tuller.. GUD SÅ KVALMT-.. Du fortjener ikke å ha en kone..,- og iallefall ikke to.... Du gjør skam på oss andre vanlige kristne... SKAM DEG!!!!!!! Og hold Gud unna de ekle greiene du driver med....

Anonym sa...

Dere har et sykt syn på kvinner.. SYKT...
jeg blir ekkel av å lese dett.. ÆSj

Anonym sa...

Du har ingen plass ved min side.

Mvh

Gud Den Enerådige

Anonym sa...

Tulleblogg, hvor har du dette fra??
Klipping og liming, og tillegg til Bibelens ord.. For noe tull! Kvinnen skal være mannens krone(mannens pryd og stolthet), og mannen skal være kvinnens hode(skal ta på seg ANSVARET for alt familien gjør).

Anonym sa...

Går dette innlegget under Poes lov?;-)

Anonym sa...

Jeg gjetter på at dette er en tulleside som er opprettet for å sette kristendommen i dårlig lys.
Eller en enkeltperson med syke tanker i hodet. Dette er i hvert fall ikke sunn kristendom.

Anonym sa...

jeg håper for din skyld at du er glad i å bruke ironi, hvis ikke synes jeg mektig synd på deg.

Anonym sa...

Ja hallejula herren leverer!

Endelig et gudbenådet nettsted som tar BIBELBEN på alvor. Flottings!

Gud være låven!

meningeromalt sa...

Jeg er 99 % sikker på at dette er en ateist,muslim,jøde eller lignende som skal sette kristendommen i et dårlig lys. Det du sier har ikke rot i virkeligheten, og hadde du virkelig vært en pastor så hadde du henvis til bibelvers hvertfall...

meningeromalt sa...

Forresten så sier du at du er pastor i "Guds sanne meninghet", hvor ligger denne menigheten? Prøv i hvertfall å overbevis oss om at du virkelig er pastor...

Anonym sa...

Mener bestemt at Guds sanne Menighet er det norske underbruket av det som kalles Jesu Mødre som holder til på Nord-Jylland i byen Ålbæk. Men vil ikke misbruke herrens ord på det.

Blogg-eier kan muligens utdype, hilsen "bob" ;-=

Anonym sa...

Går ut fra at dette må være bare tull og tøys og fleip - ingen person ved sine fulle fem kan mene dette seriøst!!
Men særlig morsomt er det jo heller ikke da :(

Anonym sa...

Det finnes ingenting som heter "sunn kristendom". Det er noe drit som skulle vært fjernet for lenge siden.

Anonym sa...

Sunn kristendom er å lese Bibelen bokstav for bokstav, for slikt står det skrevet ord for ord, bokstaver samlet til ord som gir sunn mening.

Michael G. Helders sa...

Omvend deg!
To koner? Ektenskapsbrott!
Sen nekter du på og elske dine koner såsom Jesus elsker forsamlingen, også synd!

Omvend deg og tro evangelium!

Anonym sa...

Regner med det er en skikkelig tøysekopp som har opprettet denne bloggen. Det kan iallfall ikke være noen som har lest Bibelen (for all faenskapen som Gud påkaller der ville nok ha fått deg til å vende hele Kristendommen ryggen hadde du vært vel bevart).

Men man blir jo nysgjerrig, bloggen er jo tilstrekkelig... hva skal en si... enkel... til å kunne ha noe med religion å gjøre.

Anonym sa...

INGEN mann er over meg! Her i huset er det mannen som lager maten og kvinnen som jobber!

Det der du driver med er SYKT!

Anonym sa...

God bedring!

http://www.zeitgeistmovie.com/

Anonym sa...

Fint å se at noen kristne velger å stå for det som står skrevet i bibelen og artig å se hvor opprørt dagens liksom-kristne blir. Selv er jeg ateist, men også jeg kan da se at svært mange problemer i dag kommer av det siste hundreårs "kvinnefrigjøring". Og hvor i bibelen står det at en mann ikke kan ha flere koner? Det er en romersk tradisjon, så vidt jeg har kunnet finne ut, å kun skulle ha en kone. Denne tradisjonen fant på mystisk vis vei inn kristendommen i dens tidlige dager, mens det i bibelen ikke er noe som taler imot flere koner og vel flere eksempler på at en mann har flere koner. Dersom noen kommer drassende med troskapsløftet så kan man bare slå fast at det går an å være trofast mot og ta vare på mer enn hustru. Poenget blir at man ikke skal svikte noen av dem.

Lykke til Jack

Hilsen
En ateist

Anonym sa...

Man kan finne tusenvis av bedre kilder for kritikk av religion enn Zeitgeist the Movie, de nevner ingen troverdige kilder for påstandene sine.
Hilsen ateist

Anonym sa...

mannen skal elske sin hustru som sin egen kropp,sier Bibelen,ikke sine hustruer.Underordne seg under hverandre.se ting i sammenheng.Den menigheten håper jeg bare har et medlem.hilsen likeverdig og likestilt prestekone.

Anonym sa...

dette va de dummeste jeg lest.. haha

KristineBirgitte sa...

Er du blitt gærn på dine gamle dager? :o

Anonym sa...

Da Gud hadde skapt Adam og Eva sa han: "Jeg har 2 gaver igjen, kunsten å stå og tisse og..."
"Den vil jeg ha!" Avbrøt Adam (les: Jack, Pastor Sammen i Jesus)
Eva nikket og Adam fikk gaven. Adam ropte og skrek av fryd, løp rundt i Edens Hage, tisset opp og ned trærne, løp langs stranden og tisset i sanden. Gud og Eva betraktet den glade mannen mens Eva spurte:
"Hva var den andre gaven?"
Gud svarte: "Hjernen Eva, hjernen.."

Får håpe du ihvertfall har den gaven, for hjernen fikk du tydeligvis ikke...

Anonym sa...

Dette var langt over streken! Så jeg skal gi deg en sjanse til å fortelle om dette er en tulleblogg eller en ordentlig en før jeg tipser politiet om den! Ikke hver dag man kan lese at en mann innrømmer å ha banket konen(e) sine på nettet!!!

Og du, Jesus har allerede tatt på seg alle menneskers synder for all tid, så jeg er ikke bekymret for å bli nektet inngang i himmelen.. ;P

Anonym sa...

Hahahahaha.....Bare å komme på den ideen....enda verre HVIS det faktisk er sånn at dere tror på det.Et lite tips - det finnes faktisk folk som tar seg betalt for å hjelpe sånne som dere! Om det nytter? Tja, derom hersker større tvil.

Hilsen dame som alltid gjør som HUN vil.

Anonym sa...

Kvinner har ingenting dei skulle sagt.
1. brev te korinterane vers 14 linje 33

Liksom i alle forsamlingar av dei heilage 34 skal kvinnene teia når forsamlinga kjem saman. Dei har ikkje lov til å tala; dei skal underordna seg, som òg lova seier. 35 Men er det noko dei vil læra, så lat dei spørja mennene sine heime. For det sømer seg ikkje for ei kvinne å tala i forsamlinga

Anonym sa...

mannen skal være kvinnens hode... OG KVINNEN MANNENS HALS... he he... hodet styres av halsen.. *LER*