lørdag 3. februar 2007

Avkristningen

Den vestlige verden er i fritt forfall. Vi ser synd overalt, i hvert øye og hører det fra hver munn. Eller rettere sagt; slik var det tidligere. Det har nå blitt langt verre enn som så. Situasjonen har skremmende hurtig forverret seg. Utallige mennesker på Jorden, også i Norge tilber nå aktivt Satan, og de vil tiltrekke seg Guds vrede, enten nå eller senere. Herren er uendelig tålmodig. Han vil vente med de verste synderne til den Ytterste Dag.

Mange betydelige menn står fram, men de er svake, selv om deres intensjoner er gode, og deres ord faller på steingrunn. Undergangen fortsetter.

Forfallet gir seg mange utslag, altfor mange til å nevne her.

Kvinnen tier ikke lenger i forsamlinger. Dette er Guds forordning fra eldgammel tid og er mannens ansvar å håndheve. De fleste menn gjør ikke lenger sin soleklare plikt og vil bli støtt ut i det ytterste mørke.

Guds Ord blir åpenlyst imøtegått og hånet. I skoler og forsamlingshus forkynnes ikke lenger Herrens vilje, men Satans. Herrens Hærskare blir tvunget under jorden.

Menneskenes lover blir lydt mer enn Guds. Så Hans tro tjenere er tvunget til å skjule seg midlertidig under det som er De Siste Dagers djevelske dagslys.

Fremmede religioner og trosretninger invaderer oss, vederstyggeligheter som Islam og Buddhisme og det som verre er, og som det står skrevet: Bli ikke forledet. De er ikke annet enn Satans tjenere alle som en. De er ulver i fåreklær som vil ødelegge oss hvis vi ikke står opp for vår tro og kjemper imot dem med alt vi er.

Ulven er Satans skapning.

Selv barna blir ledet vill. I et samfunn der de små barn blir myrdet daglig er ikke dette overraskende, men bare enda en horribel konsekvens av de mange gudløse hjerter. Gudsfryktige mennesker kan ikke la skole og samfunn ta seg av barneoppdragelse lenger. Vi har simpelthen ikke noe annet valg enn å ta ekstreme midler i bruk.

Herrens Hærskare har gått under jorden, men som det står skrevet: Herrens menn skal reise seg i mangfold og styrke på den Ytterste Dag. Vi er mange allerede og vi blir flere, i stadig flere land på Guds Jord.

Dagen er nær.
Sammen i Jesus

Jack Hansen
Pastor

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei, Jack. Kan jeg spørre om hvor gammel du er?